Privatundervisning i Fysikk

Privatundervisning i Fysikk

  • Er fysikk uforståelig, eller trenger du kanskje flere utfordringer?
  • Vi hjelper deg med forståelse, utregninger, metode og andre viktige deler av fysikkfaget.
  • Du får et skreddersydd opplegg med en dyktig privatlærer

Vi kan hjelpe med

Fysikk 1

I fysikkens verden skal du identifisere gravitasjonskrefter, ta for deg stjernenes livssykluser og drøfte standardmodellen for universets utvikling. Går du på studiespesialiserende på videregående skole har du mulighet til å velge Fysikk 1 på VG2. I dette faget skal du blant annet gjennom områder som klassisk- og moderne fysikk, og våre privatlærere sørger for å gi deg den oppfølgingen du trenger i faget.

Fysikk 2

Etter fullført Fysikk 1 kan du gå videre til Fysikk 2 på VG3. Her skal du gjennom områder som kvantefysikk, kraft og bevegelse og magnetiske felt. Trenger du bare noen å diskutere stoffet med? Eller ønsker du at noen skal forklare vanskelige begreper på en måte du virkelig forstår? Privatlærerne våre er svært flinke til å tilpasse undervisningen til hver enkelt elev.

Fysikk

Fysikk er vitenskapen om naturen – helt fra hvert minste lille sandkorn til en uendelighet med galakser. Både Fysikk 1 og Fysikk 2 er programfag på videregående skole, og vi tilbyr undervisning i begge fag. I faget skal du lære deg alt fra fysiske begreper, symboler og lover – til å anvende teori og beregninger til observasjon og praktisk laboratoriearbeid. Lærer du bedre gjennom praktisk prøving og feiling? Eller liker du å pugge teori og snakke om tema for å forstå det bedre? Med en privatlærer får du tilrettelagt undervisningen med flinke undervisere som selv har toppkarakter i fysikk. Vi tilbyr også en pakkeløsning med praktisk undervisning i realfag hvor du lærer pensum på en spennende og annerledes måte.

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i fysikk.

Se mere på mentornorge.no

Se alle fag Finn din privatlærer

Start med en gratis kartleggingstime

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.

Ta kontakt i dag