Privatundervisning Videregående

Privatundervisning Videregående

  • Vi tilbyr privatundervisning i alle fag på vgs.
  • Få hjelp til å mestre den travle hverdagen din – jobb effektivt med god veiledning.
  • Gi deg selv muligheten til å alltid være godt forberedt til eksamen og prøver

Ta kontakt i dag!

Vi kan hjelpe med alle fag

Norsk

Norskfaget på VGS er svært omfattende, med stort pensum og høye krav til deg som elev. Få orden på tekstskriving, litteraturhistorie og muntlige presentasjoner med privatlærer!

Se mere på mentornorge.no

Les mer om privatundervisning i norsk

Matte

Uansett om du har P-matte, S-matte eller R-matte vil det alltid være nyttig å forberede seg til eksamen, øve til prøver og jobbe jevnlig med en privatlærer. Les mer under!

Se mere på mentornorge.no

Les mer om privatundervisning i matte

Engelsk

Trenger du hjelp til å uttrykke deg på engelsk, eller synes du kanskje ikke det er så kult å ha muntlige presentasjoner i et fag du ikke er helt trygg på? Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg her!

Se mere på mentornorge.no

Les mer om privatundervisning i engelsk

Realfag

Vi tilbyr undervisning i alle realfagene på VGS – inkludert kjemi, biologi og fysikk. Få hjelp av en realfagsstudent med eksamensforberedelser og jevnlig arbeid i faget!

Se mere på mentornorge.no

Les mer om privatundervisning i realfag

Mangler du motivasjon til å lese pensum? Er det vanskelig å strukturere skolehverdagen og kombinere lekser, trening og fritidsinteresser? Videregående skole stiller store krav til at du skal ha ansvar for egen læring og utvikle strategier for å planlegge, gjennomføre og vurdere eget arbeid. Din privatlærer kan hjelpe deg med å vekke lærelyst, evne til kritisk tenkning om pensum og sammen finne oppgaver som gir grunnlag for utfordringer og utforskning tilpasset ditt nivå. Slik vil du finne tilbake til nysgjerrigheten ved å lære noe nytt og samtidig være forberedt til senere og høyere utdanning.

Se mere på mentornorge.no

Se alle fag Finn din privatlærer

Start med en gratis kartleggingstime

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.

Ta kontakt i dag