Privatundervisning Privatist

Privatundervisning for privatister

 • Hvorfor gå i en stor klasse når du kan få 1-1 undervisning til samme prisen?
 • Våre undervisere er eksperter på eksamen, og har selv toppkarakter i faget.
 • Få en skreddersydd plan, og jobb med de viktige delene av faget.

 • Ta kontakt!

  Vi kan hjelpe med:

  Norsk

  Norsk hovedmål, sidemål og muntlig er alle like viktige karakterer på vitnemålet. Uansett hvilket av fagene du trenger hjelp til har vi undervisere som er klare til å lede deg til det eksamensresultatet du ønsker.

  Se mere på mentornorge.no

  Les mer om privatundervisning i norsk

  Matte

  Skal du ta opp matematikk fra videregående? Vi har dyktige undervisere på alle nivåer, og er eksperter på eksamen. Forbered deg med fokus på de viktige delene av faget samtidig som du blir trygg på deg selv før eksamen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg her!

  Se mere på mentornorge.no

  Les mer om privatundervisning i matte

  Fremmedspråk

  Å lære et nytt språk på egenhånd kan være veldig vanskelig. Å lære et språk sammen med noen som kan det er derimot noe helt annet, og gir glede, motivasjon og ikke minst god karakter på eksamen i slutten av semesteret.

  Se mere på mentornorge.no

  Privatundervisning i fremmedspråk

  Realfag

  Vi hjelper deg med alle realfag på vgs, og vet akkurat hva som skal til for å lykkes på eksamen. Som privatist i realfag kan pensum virke overveldende, men fortvil ikke! Trykk deg videre via knappen under, og les mer om kjemi, biologi, fysikk og IT – blant annet.

  Se mere på mentornorge.no

  Les mer om privatundervisning i realfag

  Ønsker du å forbedre karakterer på fag du allerede har hatt? Eller mangler du kanskje kritiske fag som er nødvendige for at du skal få fullført utdanningen din? Med en privatlærer hos oss i Privatundervisningen vil du få tett oppfølging frem mot eksamen, slik at du fokuserer på de riktige kompetansemålene i faget. Du vil også få hjelp til å gå igjennom tidligere eksamensoppgaver og temaer som vil være relevant på eksamen. Vi hjelper deg med å forbedre dine karakterer og/eller å fullføre vitnemålet. Ta kontakt i dag!

  Se mere på mentornorge.no

  Se alle fag Finn din privatlærer

  Start med en gratis kartleggingstime

  Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.

  Ta kontakt i dag